Bijeenkomsten

Bijeenkomst donderdag 7 mei: zachtfruit & ketenregie Driscoll's

Tijdens de meeting van donderdag 7 mei stond zachtfruit in de spotlight. We waren te gast bij plantenkwekerij Hendriks in Venlo, die voor Driscoll's de opkweek van aardbeien verzorgt. Naast een rondleiding over het bedrijf,  namen Wyard Stomp, commercieel directeur van Driscoll's en Frank de Rooij, operations directeur Driscoll's, ons mee in de wereld van zachtfruit, de productie, marktbenadering van Driscoll's en hun rol als ketenregisseur.
Lees meer >

Aspergerie vrijdag 24 april

Op vrijdagavond 24 april werd het Limburgse aspergeseizoen geopend met het Aspergerie-diner. Jaarlijks bieden wij circa tien leden van onze businessclub de mogelijkheid aanwezig te zijn bij dit exclusieve event. Door te rouleren willen we als businessclub al onze leden de mogelijkheid geven om kennis te maken met de promotieactiviteiten van de Aspergerie. De aanwezigen konden genieten van een exclusief zesgangendiner verzorgd door sterrenkoks en konden netwerken in topambiance.
Lees meer >

Bijeenkomst 25 februari 2015: unieke opening Brightbox

Op woensdag 25 februari jl. werd onderzoeks- en onderwijscentrum Brightbox geopend, een unieke en hypermoderne tuinbouwfaciliteit. Vanwege het actuele en bijzondere karakter van deze opening zijn wij voor deze bijeenkomst een partnerschap aangegaan met de initiatiefnemers van de tuinbouwfaciliteit. Er was grote belangstelling voor de opening en onder de aanwezigen waren vele leden van de TuinBouw Businessclub. De opening werd opgeluisterd door een symposium met sprekers uit diverse hoeken: Meiny Prins (Priva), Michel Jansen (Total Produce) en Raoul Bino (Wageningen UR). 
Lees meer >

Donderdag 4 december: ‘kijk op innovatie’ bij Océ

De meeting van donderdag 4 december stond in het teken van innovatie, belicht vanuit diverse verrassende hoeken. De bijeenkomst vond plaats bij Océ. Eric Swaghoven van restaurant Valuas, Hugo de Haan van Service Valley en Saskia van den Muijsenburg van Biomimicry gaven hun kijk op innovatie.
Lees meer >

10 & 11 oktober: food trends Rotterdam!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober ging de TuinBouw Businessclub weer 'On Tour', exact één jaar na de unieke New York jubileumreis. De reis vond ditmaal plaats naar Rotterdam, waar onder andere een bezoek aan de haven, de Van Nelle Fabriek, Euromast en de per 1 oktober geopende Markthal bezocht werden. 
Lees meer >