Bijeenkomsten

Bijeenkomst 13 februari 2014: Mekkafood

Op donderdag 13 februari was de TuinBouw Businessclub te gast bij Mekkafood. Mekkafood produceert en distribueert een groot assortiment halal producten. Wout van Eeuwijk en Frank Verhage vertelden ons alles over de achtergrond en het ontstaan van Mekkafood. Uiteraard volgde ook een rondleiding voor de leden over de locatie in Nettetal (Duitsland).  
Lees meer >

Bijeenkomst 12 december: Smood, Feed Design Lab & Kids University for Cooking Foundation

Smood was donderdag 12 december het eerste adres wat de TuinBouw Businessclub bezocht. Henri Michiels, initiatiefnemer van Smood en tevens mede-eigenaar van Dinnissen Proces Technology, leidde de club rond door de Smood-fabriek. Na de rondleiding werd de bijeenkomst voortgezet bij Herberg De Lindehoeve.  
Lees meer >

TuinBouw Businessclub blikt terug op inspirerende trendreis New York

In het kader van het 12,5 jarig jubileum van de TuinBouw Businessclub vond van 10 t/m 14 oktober 2013 een unieke trendreis plaats naar New York! Een reis geheel passend in de visie van de club om het meest inspirerende, interactieve en spraakmakende tuinbouwplatform te zijn, met echte toegevoegde waarde. Maar liefst 57 leden gingen mee op deze vierdaagse trip. Het programma bestond uit een balans tussen de laatste food- en flowertrends,  bedrijfsbezoeken, het versterken van de onderlinge relaties en ook het bezoeken van diverse bezienswaardigheden.
Lees meer >

Bijeenkomst 5 september Hela Thissen

Op donderdag 5 september was de TuinBouw BusinessClub te gast bij Hela Thissen. Algemeen directeur Hay Thissen en productontwikkelaar Wim van Hoof verzorgden een rondleiding over dit mooie bedrijf  met haar smaakmakerkampioenen. Hela Thissen is groot geworden met de enige echte curry kruiden ketchup. Naast dit product heeft Hela Thissen ook kant en klare satesaus, kruidensauzen en overheerlijke dressings in het assortiment. In 2013 won Hay Thissen zelfs de prestigiueze Venlose Ondernemersprijs.    
Lees meer >

Aankondiging jubileumreis 10 - 14 oktober 2013: New York!

Dit jaar geen symposium, maar een jubileumreis. En dan gaan we niet naar België of Duitsland, maar naar het Mekka van de consumertrends en the place to be wat betreft 'the green city'. We maken een inspiratiereis naar New York! Met 58 deelnemers vliegen we op 10 oktober heen en komen we terug op 14 oktober. Ons staat een onvergetelijke reis te wachten met onder andere een bezoek aan: Koppert Cress Long Island, RiverPark farm en Wholefoods. En als we er toch zijn pikken we uiteraard de toeristische highlights mee.
Lees meer >