Bijeenkomsten

Aspergerie vrijdag 24 april

Op vrijdagavond 24 april werd het Limburgse aspergeseizoen geopend met het Aspergerie-diner. Jaarlijks bieden wij circa tien leden van onze businessclub de mogelijkheid aanwezig te zijn bij dit exclusieve event. Door te rouleren willen we als businessclub al onze leden de mogelijkheid geven om kennis te maken met de promotieactiviteiten van de Aspergerie. De aanwezigen konden genieten van een exclusief zesgangendiner verzorgd door sterrenkoks en konden netwerken in topambiance.
Lees meer >

Bijeenkomst 25 februari 2015: unieke opening Brightbox

Op woensdag 25 februari jl. werd onderzoeks- en onderwijscentrum Brightbox geopend, een unieke en hypermoderne tuinbouwfaciliteit. Vanwege het actuele en bijzondere karakter van deze opening zijn wij voor deze bijeenkomst een partnerschap aangegaan met de initiatiefnemers van de tuinbouwfaciliteit. Er was grote belangstelling voor de opening en onder de aanwezigen waren vele leden van de TuinBouw Businessclub. De opening werd opgeluisterd door een symposium met sprekers uit diverse hoeken: Meiny Prins (Priva), Michel Jansen (Total Produce) en Raoul Bino (Wageningen UR). 
Lees meer >

Donderdag 4 december: ‘kijk op innovatie’ bij Océ

De meeting van donderdag 4 december stond in het teken van innovatie, belicht vanuit diverse verrassende hoeken. De bijeenkomst vond plaats bij Océ. Eric Swaghoven van restaurant Valuas, Hugo de Haan van Service Valley en Saskia van den Muijsenburg van Biomimicry gaven hun kijk op innovatie.
Lees meer >

10 & 11 oktober: food trends Rotterdam!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober ging de TuinBouw Businessclub weer 'On Tour', exact één jaar na de unieke New York jubileumreis. De reis vond ditmaal plaats naar Rotterdam, waar onder andere een bezoek aan de haven, de Van Nelle Fabriek, Euromast en de per 1 oktober geopende Markthal bezocht werden. 
Lees meer >

Donderdag 22 mei: U moet de groenten van Laarakker Groenteverwerking hebben!

Op donderdag 22 mei waren we te gast bij Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels te Well. Een bijzondere ontvangst in het erwtenveld met een bijpassend, verrassend erwtensapje. Na het veldbezoek gaf directeur/eigenaar Frank Laarakker de leden een exclusieve kijk in zijn bedrijven, Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels. We eindigden de avond in een dynamisch debat over de veranderende groenteketen met daarin een aantal personen uit de gehele keten: een groenteverwerker, een creatieve speler in de groentebewerking en –verkoop, een retailer met grootse ambities, en een maatschappelijke organisatie.
Lees meer >