Bijeenkomsten

Donderdag 22 mei: U moet de groenten van Laarakker Groenteverwerking hebben!

Op donderdag 22 mei waren we te gast bij Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels te Well. Een bijzondere ontvangst in het erwtenveld met een bijpassend, verrassend erwtensapje. Na het veldbezoek gaf directeur/eigenaar Frank Laarakker de leden een exclusieve kijk in zijn bedrijven, Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels. We eindigden de avond in een dynamisch debat over de veranderende groenteketen met daarin een aantal personen uit de gehele keten: een groenteverwerker, een creatieve speler in de groentebewerking en –verkoop, een retailer met grootse ambities, en een maatschappelijke organisatie.
Lees meer >

Bijeenkomst 13 februari 2014: Mekkafood

Op donderdag 13 februari was de TuinBouw Businessclub te gast bij Mekkafood. Mekkafood produceert en distribueert een groot assortiment halal producten. Wout van Eeuwijk en Frank Verhage vertelden ons alles over de achtergrond en het ontstaan van Mekkafood. Uiteraard volgde ook een rondleiding voor de leden over de locatie in Nettetal (Duitsland).  
Lees meer >

Bijeenkomst 12 december: Smood, Feed Design Lab & Kids University for Cooking Foundation

Smood was donderdag 12 december het eerste adres wat de TuinBouw Businessclub bezocht. Henri Michiels, initiatiefnemer van Smood en tevens mede-eigenaar van Dinnissen Proces Technology, leidde de club rond door de Smood-fabriek. Na de rondleiding werd de bijeenkomst voortgezet bij Herberg De Lindehoeve.  
Lees meer >

TuinBouw Businessclub blikt terug op inspirerende trendreis New York

In het kader van het 12,5 jarig jubileum van de TuinBouw Businessclub vond van 10 t/m 14 oktober 2013 een unieke trendreis plaats naar New York! Een reis geheel passend in de visie van de club om het meest inspirerende, interactieve en spraakmakende tuinbouwplatform te zijn, met echte toegevoegde waarde. Maar liefst 57 leden gingen mee op deze vierdaagse trip. Het programma bestond uit een balans tussen de laatste food- en flowertrends,  bedrijfsbezoeken, het versterken van de onderlinge relaties en ook het bezoeken van diverse bezienswaardigheden.
Lees meer >

Bijeenkomst 5 september Hela Thissen

Op donderdag 5 september was de TuinBouw BusinessClub te gast bij Hela Thissen. Algemeen directeur Hay Thissen en productontwikkelaar Wim van Hoof verzorgden een rondleiding over dit mooie bedrijf  met haar smaakmakerkampioenen. Hela Thissen is groot geworden met de enige echte curry kruiden ketchup. Naast dit product heeft Hela Thissen ook kant en klare satesaus, kruidensauzen en overheerlijke dressings in het assortiment. In 2013 won Hay Thissen zelfs de prestigiueze Venlose Ondernemersprijs.    
Lees meer >