Bijeenkomsten

Aankondiging jubileumreis 10 - 14 oktober 2013: New York!

Dit jaar geen symposium, maar een jubileumreis. En dan gaan we niet naar België of Duitsland, maar naar het Mekka van de consumertrends en the place to be wat betreft 'the green city'. We maken een inspiratiereis naar New York! Met 58 deelnemers vliegen we op 10 oktober heen en komen we terug op 14 oktober. Ons staat een onvergetelijke reis te wachten met onder andere een bezoek aan: Koppert Cress Long Island, RiverPark farm en Wholefoods. En als we er toch zijn pikken we uiteraard de toeristische highlights mee.
Lees meer >

Bijeenkomst 6 juni: Rob Baan & kijk in de keuken van Westburg BV

Tijdens de bijeenkomst van donderdag 6 juni jl. hebben we een kijk in de keuken genomen van de gebroeders Bas en Ton van Leeuwen. Daarnaast nam Rob Baan ons mee in de wereld van fresh food en het enorme belang van groenten en fruit binnen ons voedingspatroon.
Lees meer >

TuinBouw BusinessClub on Tour: unieke kijk in de keuken van gebroeders Ebben

Onder het Motto Intratuin ExtraVert ging de TuinBouw BusinessClub op donderdag 21 februari on tour. Een exclusieve kijk in de keuken van de  bedrijven van de gebroeders Ebben. Een bustour die startte in Venlo op het distributiecentrum IZN van Intratuin, vervolgens ging de reis naar het Ebben Inspyrium te Cuijk om vervolgens te eindigen bij Intratuin Elst. Een zeer inspirerende tour!
Lees meer >

Meeting 6 december 2012: Bedrijfsbezoek Cornelissen Fresh Food & presentatie Gerjo Scheringa

Op donderdag 6 december 2012 bezocht de TuinBouw BusinessClub het bedrijf Cornelissen Fresh Food, een innovatieve radijskwekerij. Daarnaast gaf Gerjo Scheringa een presentatie over zijn analyses en plannen bij ZON Holding.
Lees meer >

Meeting 11 oktober 2012 in teken van afzetproblematiek

Op donderdag 11 oktober jl. stond de TuinBouw Businessclub bijeenkomst in het teken van de afzetproblematiek van tuinbouwproducten in Zuid-Oost Nederland. Een interactieve, constructieve bijeenkomst met een hoge opkomst!
Lees meer >