Bijeenkomsten

Bijeenkomst 18 januari: Afscheid Jaap en Ger

Tijdens een goed bezochte ledenbijeenkomst op 18 januari werd afscheid genomen van Jaap van de Beukel en Ger Kamps als respectievelijk voorzitter en secretaris van de TuinbouwBusinessclub. Nieuwe voorzitter Guido Linders sprak zijn waardering uit voor de geweldige inzet van Jaap en Ger, welke in de afgelopen jaren mede geleid heeft tot de grote vlucht die de TuinbouwBusinessclub in kwalitatieve én kwantitatieve zin heeft genomen. Als blijk van waardering en dank ontvingen beide heren niet alleen een reischeque voor een luxe verwenweekend, maar werden zij ook beiden benoemd tot erelid van de Tuinbouwbusinessclub. Na Guido Linders richtte ook lid Lex Ebus nog kort het woord tot Ger en Jaap. 
Lees meer >

Bijeenkomst 30 november: De jas van Lizbeth

De laatste TuinBouw Businessclub activiteit van het jaar 2017 was een waardige afsluiting van een mooi jaarprogramma. Nadat we ‘spot on’ op tijd vanuit Venlo zijn vertrokken, draait de bus klokslag twee uur de parkeerplaats van het Gouvernement in Maastricht op. De bus zit net niet vol, maar met degenen die per auto gaan meegerekend zijn we toch met in totaal zo’n 50 personen. Kon slechter, kon beter, zullen we maar zeggen. 
Lees meer >

Bijeenkomst 6 juni: Meet the world’s smartest region

Dinsdag 6 juni stond in het teken van innovatie en hightech. We bezochten de slimste vierkante kilometer van Nederland: de High Tech Campus in Eindhoven. Hier werken meer dan 150 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers en ontwikkelaars aan toekomstige technologieën en producten. Alles op de campus staat in het teken van het versnellen van innovaties door middel van toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk.
Lees meer >

Bijeenkomst 9 maart: van gewas naar commercieel ras

De bijeenkomst van donderdag 9 maart stond in het teken van de wereld van veredeling. Wat zijn nieuwe veredelingstechnieken, wat betekent GMO in de veredeling, wat is de toegevoegde waarde, wat zijn wereldwijd de opvattingen omtrent GMO en wat is de invloed van de politieke besluitvorming? Gastheer van de bijeenkomst was Limgroup, internationaal veredelaar van de gewassen asperge, aardbei en paddenstoelen.
Lees meer >

Netwerkdiner 19 januari: Proef de Korte Keten bij Brienen aan de Maas!

Op donderdag 19 januari hadden we een vliegende start van 2017 met een netwerkdiner bij sterrenrestaurant Brienen aan de Maas. We proefden letterlijk de Korte Keten! De aanleiding voor het diner was de geweldige teamspirit van München en natuurlijk de beloning voor het winnende team Paprika, de pitchkampioenen uit onze Beierse Competitie.
Lees meer >