Bijeenkomsten

Bijeenkomst 6 juni: Meet the world’s smartest region

Dinsdag 6 juni stond in het teken van innovatie en hightech. We bezochten de slimste vierkante kilometer van Nederland: de High Tech Campus in Eindhoven. Hier werken meer dan 150 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers en ontwikkelaars aan toekomstige technologieën en producten. Alles op de campus staat in het teken van het versnellen van innovaties door middel van toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk.
Lees meer >

Bijeenkomst 9 maart: van gewas naar commercieel ras

De bijeenkomst van donderdag 9 maart stond in het teken van de wereld van veredeling. Wat zijn nieuwe veredelingstechnieken, wat betekent GMO in de veredeling, wat is de toegevoegde waarde, wat zijn wereldwijd de opvattingen omtrent GMO en wat is de invloed van de politieke besluitvorming? Gastheer van de bijeenkomst was Limgroup, internationaal veredelaar van de gewassen asperge, aardbei en paddenstoelen.
Lees meer >

Netwerkdiner 19 januari: Proef de Korte Keten bij Brienen aan de Maas!

Op donderdag 19 januari hadden we een vliegende start van 2017 met een netwerkdiner bij sterrenrestaurant Brienen aan de Maas. We proefden letterlijk de Korte Keten! De aanleiding voor het diner was de geweldige teamspirit van München en natuurlijk de beloning voor het winnende team Paprika, de pitchkampioenen uit onze Beierse Competitie.
Lees meer >

Blog: Paskeuzes en paskamers voor de korte keten

Na afloop van het netwerkdiner rondom de kansen in de Korte Keten, op 19 januari jl., schreef Roger Engelberts (Imagro) een blog over het onderwerp van de avond, de kracht van de Korte Keten.
Lees meer >

Bijeenkomst 24 november: meer halen uit regionale AGF!

De meeting van 24 november  - die plaatsvond bij gastheer Jan Linders Supermarkten - stond geheel in het teken van retail. Hoe krijgen wij onze producten in het winkelschap? Hoe zorgen we dat producent en retailer elkaar begrijpen? Hoe kunnen we echt samen werken? En hoe halen we meer uit onze regionale AGF? Leo Linders en Chantal de Rijk gaven de TuinBouw Businessclub een zeer open kijk in de wereld van Jan Linders. 
Lees meer >