Bijeenkomsten

Donderdag 4 december: ‘kijk op innovatie’ bij Océ

De meeting van donderdag 4 december stond in het teken van innovatie, belicht vanuit diverse verrassende hoeken. De bijeenkomst vond plaats bij Océ. Eric Swaghoven van restaurant Valuas, Hugo de Haan van Service Valley en Saskia van den Muijsenburg van Biomimicry gaven hun kijk op innovatie.
Lees meer >

10 & 11 oktober: food trends Rotterdam!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober ging de TuinBouw Businessclub weer 'On Tour', exact één jaar na de unieke New York jubileumreis. De reis vond ditmaal plaats naar Rotterdam, waar onder andere een bezoek aan de haven, de Van Nelle Fabriek, Euromast en de per 1 oktober geopende Markthal bezocht werden. 
Lees meer >

Donderdag 22 mei: U moet de groenten van Laarakker Groenteverwerking hebben!

Op donderdag 22 mei waren we te gast bij Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels te Well. Een bijzondere ontvangst in het erwtenveld met een bijpassend, verrassend erwtensapje. Na het veldbezoek gaf directeur/eigenaar Frank Laarakker de leden een exclusieve kijk in zijn bedrijven, Laarakker Groenteverwerking en EcoFuels. We eindigden de avond in een dynamisch debat over de veranderende groenteketen met daarin een aantal personen uit de gehele keten: een groenteverwerker, een creatieve speler in de groentebewerking en –verkoop, een retailer met grootse ambities, en een maatschappelijke organisatie.
Lees meer >

Bijeenkomst 13 februari 2014: Mekkafood

Op donderdag 13 februari was de TuinBouw Businessclub te gast bij Mekkafood. Mekkafood produceert en distribueert een groot assortiment halal producten. Wout van Eeuwijk en Frank Verhage vertelden ons alles over de achtergrond en het ontstaan van Mekkafood. Uiteraard volgde ook een rondleiding voor de leden over de locatie in Nettetal (Duitsland).  
Lees meer >

Bijeenkomst 12 december: Smood, Feed Design Lab & Kids University for Cooking Foundation

Smood was donderdag 12 december het eerste adres wat de TuinBouw Businessclub bezocht. Henri Michiels, initiatiefnemer van Smood en tevens mede-eigenaar van Dinnissen Proces Technology, leidde de club rond door de Smood-fabriek. Na de rondleiding werd de bijeenkomst voortgezet bij Herberg De Lindehoeve.  
Lees meer >