Bijeenkomsten

Bijeenkomst 1 oktober: toekomst en visie van de groenteketen

De meeting van donderdag 1 oktober 2015 stond in het teken van de toekomst en visie van de groenteketen. We waren te gast bij Bayer CropSience Vegetable Seeds in Nunhems.  Vegetable Seeds is verantwoordelijk voor de groentezaadactiviteiten van het bedrijf. Het bedrijf verkoopt wereldwijd meer dan 1.200 zaadrassen verdeeld over 25 groentegewassen onder de naam Nunhems. Naast een rondleiding namen Uwe Dijkshoorn, brandmanager, Ko Remijnse, Board Consultant, en Carin Stroeken, Produce Chain Manager, ons mee in de wereld van groentezaden. 
Lees meer >

Bijeenkomst donderdag 7 mei: zachtfruit & ketenregie Driscoll's

Tijdens de meeting van donderdag 7 mei stond zachtfruit in de spotlight. We waren te gast bij plantenkwekerij Hendriks in Venlo, die voor Driscoll's de opkweek van aardbeien verzorgt. Naast een rondleiding over het bedrijf,  namen Wyard Stomp, commercieel directeur van Driscoll's en Frank de Rooij, operations directeur Driscoll's, ons mee in de wereld van zachtfruit, de productie, marktbenadering van Driscoll's en hun rol als ketenregisseur.
Lees meer >

Aspergerie vrijdag 24 april

Op vrijdagavond 24 april werd het Limburgse aspergeseizoen geopend met het Aspergerie-diner. Jaarlijks bieden wij circa tien leden van onze businessclub de mogelijkheid aanwezig te zijn bij dit exclusieve event. Door te rouleren willen we als businessclub al onze leden de mogelijkheid geven om kennis te maken met de promotieactiviteiten van de Aspergerie. De aanwezigen konden genieten van een exclusief zesgangendiner verzorgd door sterrenkoks en konden netwerken in topambiance.
Lees meer >

Bijeenkomst 25 februari 2015: unieke opening Brightbox

Op woensdag 25 februari jl. werd onderzoeks- en onderwijscentrum Brightbox geopend, een unieke en hypermoderne tuinbouwfaciliteit. Vanwege het actuele en bijzondere karakter van deze opening zijn wij voor deze bijeenkomst een partnerschap aangegaan met de initiatiefnemers van de tuinbouwfaciliteit. Er was grote belangstelling voor de opening en onder de aanwezigen waren vele leden van de TuinBouw Businessclub. De opening werd opgeluisterd door een symposium met sprekers uit diverse hoeken: Meiny Prins (Priva), Michel Jansen (Total Produce) en Raoul Bino (Wageningen UR). 
Lees meer >

Donderdag 4 december: ‘kijk op innovatie’ bij Océ

De meeting van donderdag 4 december stond in het teken van innovatie, belicht vanuit diverse verrassende hoeken. De bijeenkomst vond plaats bij Océ. Eric Swaghoven van restaurant Valuas, Hugo de Haan van Service Valley en Saskia van den Muijsenburg van Biomimicry gaven hun kijk op innovatie.
Lees meer >