Bijeenkomsten

TuinBouw Businessclub blikt terug op inspirerende trendreis New York

In het kader van het 12,5 jarig jubileum van de TuinBouw Businessclub vond van 10 t/m 14 oktober 2013 een unieke trendreis plaats naar New York! Een reis geheel passend in de visie van de club om het meest inspirerende, interactieve en spraakmakende tuinbouwplatform te zijn, met echte toegevoegde waarde. Maar liefst 57 leden gingen mee op deze vierdaagse trip. Het programma bestond uit een balans tussen de laatste food- en flowertrends,  bedrijfsbezoeken, het versterken van de onderlinge relaties en ook het bezoeken van diverse bezienswaardigheden.
Lees meer >

Bijeenkomst 5 september Hela Thissen

Op donderdag 5 september was de TuinBouw BusinessClub te gast bij Hela Thissen. Algemeen directeur Hay Thissen en productontwikkelaar Wim van Hoof verzorgden een rondleiding over dit mooie bedrijf  met haar smaakmakerkampioenen. Hela Thissen is groot geworden met de enige echte curry kruiden ketchup. Naast dit product heeft Hela Thissen ook kant en klare satesaus, kruidensauzen en overheerlijke dressings in het assortiment. In 2013 won Hay Thissen zelfs de prestigiueze Venlose Ondernemersprijs.    
Lees meer >

Aankondiging jubileumreis 10 - 14 oktober 2013: New York!

Dit jaar geen symposium, maar een jubileumreis. En dan gaan we niet naar België of Duitsland, maar naar het Mekka van de consumertrends en the place to be wat betreft 'the green city'. We maken een inspiratiereis naar New York! Met 58 deelnemers vliegen we op 10 oktober heen en komen we terug op 14 oktober. Ons staat een onvergetelijke reis te wachten met onder andere een bezoek aan: Koppert Cress Long Island, RiverPark farm en Wholefoods. En als we er toch zijn pikken we uiteraard de toeristische highlights mee.
Lees meer >

Bijeenkomst 6 juni: Rob Baan & kijk in de keuken van Westburg BV

Tijdens de bijeenkomst van donderdag 6 juni jl. hebben we een kijk in de keuken genomen van de gebroeders Bas en Ton van Leeuwen. Daarnaast nam Rob Baan ons mee in de wereld van fresh food en het enorme belang van groenten en fruit binnen ons voedingspatroon.
Lees meer >

TuinBouw BusinessClub on Tour: unieke kijk in de keuken van gebroeders Ebben

Onder het Motto Intratuin ExtraVert ging de TuinBouw BusinessClub op donderdag 21 februari on tour. Een exclusieve kijk in de keuken van de  bedrijven van de gebroeders Ebben. Een bustour die startte in Venlo op het distributiecentrum IZN van Intratuin, vervolgens ging de reis naar het Ebben Inspyrium te Cuijk om vervolgens te eindigen bij Intratuin Elst. Een zeer inspirerende tour!
Lees meer >