Supply Chain Valley

Publicatiedatum: 07-12-2023

Bijeenkomst Supply Chain Valley 7 december 2024

De laatste ledenbijeenkomst van 2024 was een thuiswedstrijd, te weten bij Supply Chain Valley in Venlo. Het was in meerdere opzichten een bijzondere bijeenkomst. Niet alleen was het met maar liefst 60 (!) aanwezige leden de best bezochte bijeenkomst van 2024, ook was er een wisseling van de wacht.

Omdat voorzitter Mart Verheijen na ruim vier jaar besloten had niet voor een nieuwe termijn te opteren, had het bestuur enkele weken geleden medelid John Korsten benaderd als mogelijke nieuwe voorzitter. De uitkomst van deze vraag was positief, met als gevolg dat het bestuur tijdens de bijeenkomst bij Supply Chain Valley bekend kon maken dat John -uiteraard samen met het bestuur- de komende jaren de kar van de TuinbouwBusinessclub gaat trekken. Proficiat John en veel succes!

De bijeenkomst bij SCV begon met een boeiende rondrit per bus langs alle nieuwe ontwikkelingen op Greenport Venlo. Medelid Ruud van Heugten informeerde ons als een volleerde toergids over alle ins en outs van de enorme logistieke hotspot die GPV de afgelopen jaren is geworden.

Na deze busrondleiding was het de buurt aan Marleen Verberkt, de nieuwe manager Community International van SCV. In haar presentatie ging ze in op de ambitieuze samenwerking die hier in de vorm van SCV door de regionale logistieke sector is opgestart. Vervolgens ging Ruud van Heugten nog nader in op de achtergronden van de ontwikkelingen en projecten die we vanuit de bus hadden bekeken. Jan Vorstermans praatte ons in zijn rol als voorzitter van het cluster Agrologistiek tot slot bij over de opzet en plaats van dit cluster binnen SCV.

Met een gezellige netwerkborrel, een zoals altijd uitstekend Walking Dinner én met live pianomuziek van pianist Willem Suilen werd deze geslaagde laatste TBBC-bijeenkomst van 2023 afgesloten.