NV Industriebank LIOF

LIOF is er voor elke Limburgse MKB’er met een innovatief idee, een businessplan of een financieringsvraag. Maar ook voor de ondernemer die zich in Limburg wil vestigen.
We helpen ondernemers, groot en klein, met innoveren, samenwerken en investeren. Wie iets wil bereiken, krijgt van LIOF kennis, een diepgeworteld netwerk en kapitaal. We kennen alle trends en innovaties. En met onze fondsen of deelnemingen kunnen wij mee-investeren.

Kennis, netwerk, kapitaal
Bij alles wat we doen is de vraag: kan LIOF hier meerwaarde brengen? Als het antwoord ja is, kunnen ondernemers op ons rekenen. Dan zetten wij onze kennis, ons uitgebreide netwerk en instrumenten voor kapitaalverstrekking in. Voor elke individuele ondernemer zijn eigen optimale samenstelling.

Groeien
Van voor de start tot voorbij de finish helpen we het Limburgse MKB groeien. En daarmee de regio als geheel. Want als de regio groeit, groeit iedereen. Groei is voor LIOF niet alleen méér omzet en winst maar ook een groter concurrentievoordeel bieden en maatschappelijk rendement opleveren. LIOF’s werk wordt zichtbaar door het creëren van banen in Limburg, het brengen van nieuwe relevante producten en diensten in en voor Limburg en een betere reputatie door stijging op de ranglijsten voor innovatie en werkgelegenheid.Bezoekadres
St.Jansweg 15, Innovatoren 3N, 5928 RC Venlo
Postadres
St. Jansweg 15, Innovatoren 3N, 5928 RC Venlo
www.liof.nl

Contactpersoon

Frans BroedersBusiness Developer


T: 043-328 02 80
frans.broeders@liof.nl