Fidus Advies BV/ Horti Value BV

Fidus Advies is een voor de tuinbouw gespecialiseerde adviesorganisatie op het gebied van ondernemingsvraagstukken, zoals investeringen en financiering, aankoop en verkoop, verplaatsing of herstructurering van bedrijven. Maar ook voor het maken van kostprijsberekeningen en prognoses kunt u bij Fidus terecht.

Horti Value is een bureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in taxaties binnen de tuinbouwsector. De specialisten van Horti Value hebben een jarenlange ervaring in de tuinbouwsector. Zij zijn in staat om op details in te zoomen, zonder het groter geheel uit het oog te verliezen. Omdat zij weten dat het niet altijd gaat om het “bedrag onder de streep”, maar veelal om de onderverdeling en de onderbouwing van het getaxeerde bedrag.

De adviseurs van Fidus Advies / Horti Value zijn ondernemend in hun denken en doen. Steeds op zoek naar kansen en mogelijkheden, zonder daarbij de realiteit en risico’s uit het oog te verliezen. Fidus Advies / Horti Value zijn gespecialiseerd in advisering van tuinbouwbedrijven.Bezoekadres
Kampweg 23a, 5986 NP Beringe
Postadres
Kampweg 23a, 5986 NP Beringe
www.fidusadvies.nl

Contactpersoon

Erik van de Vinadviseur, taxateur RT


T: 06-23 92 19 62
e.vin@fidusadvies.nl