Tielemans Groentekwekerij

Tielemans Groentekwekerij teelt komkommers en trostomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Wij hebben een totaal oppervlakte van 12ha. glas verdeeld over 2 locaties in Boekel. Onze energiegehoefte vullen we met 3 WKK installaties, 2 gasketels en een 0,5 megawatt duurzame houtketel.

Onze kwekerij is Milieukeur, BRC en GlobalGAP gecertificeerd. Dit betekent dat onze producten voeldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Onze komkommers en tomaten, die verkocht worden door ZON fruit & vegetables en Kompany, zijn ook in de nabije omgeving van Tielemans te vinden. Zo helpen wij mee aan een prettig verblijf in ziekenhuis Bernhoven, beleveren wij via ZON en Kompany verschillende cateraars, een aantal supermarkten en kom je onze komkommers tegen bij local for local shops in de buurt.

Tielemans Groentekwekerij heeft een duidelijke strategie: werken aan kwaliteit en snelle logistieke lijnen. Om die reden zijn we in 2014 gestart met hogedraadteelt komkommers; een nieuw teeltsysteem dat zorgt voor een betere kwaliteit en houdbaarheid van de komkommer. In 2016 hebben we 3ha. groeilicht opgehangen waardoor we nog meer klantgericht onze producten kunnen leveren.


Kijk voor meer informatie op www.groentekwekerij.nlBezoekadres
Neerbroek 23 a, 5427 PS Boekel
Postadres
Neerbroek 23a, 5427 PS Boekel
www.groentekwekerij.nl

Contactpersoon

Rene Tielemansdirecteur/eigenaar


T: 0031 492 326 304
rene@groentekwekerij.nl