Bijeenkomst 6 juni: Rob Baan & kijk in de keuken van Westburg BV

Publicatiedatum: 07-06-2013

Tijdens de bijeenkomst van donderdag 6 juni jl. hebben we een kijk in de keuken genomen van de gebroeders Bas en Ton van Leeuwen. Daarnaast nam Rob Baan ons mee in de wereld van fresh food en het enorme belang van groenten en fruit binnen ons voedingspatroon.

Bas en Ton van Leeuwen telen en verwerken op hun bedrijf Westburg in Grubbenvorst zij rode en gele cherrytomaten en mini pomodori's op een oppervlakte van bijna 19 hectare. Smaak en kwaliteit staan bij de broers van Leeuwen hoog in het vaandel. Westburg zoekt steeds weer naar innovatieve oplossingen op het gebied van verpakkingen en automatisering om zo de klant optimaal te kunnen blijven bedienen.

Tijdens de bijeenkomst nam Rob Baan ons mee in zijn visie op fresh food en het enorme belang van groenten en fruit binnen een gezond voedingspatroon. Onderzoek laat zien dat onze levensverwachting aanzienlijk verhoogd kan worden door het eten van voldoende groenten en fruit. Rob stelt tevens dat ook de kwaliteit van leven, met name in de laatste levensjaren, aanzienlijk verbeterd kan worden door het eten van groenten en fruit.